Καταλύματα

2 από τις πιο ακριβές επενδύσεις στον θαλάσσιο τουρισμό της Βουλγαρίας

21 Ιουνίου, 2020

Δύο από τα μεγαλύτερα επενδυτικά σχέδια των τελευταίων ετών θα ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι στη Βουλγαρική Μαύρη Θάλασσα. Πρόκειται για το παραθεριστικό χωριό White Lagoon και το μεγαλύτερο ξενοδοχείο που έχει ποτέ στη θάλασσα – RIU Helios Paradise. Και τα δύο συγκροτήματα είναι οι πιο ακριβές επενδύσεις στον θαλάσσιο τουρισμό, ανοίγοντας τις πόρτες αυτό το καλοκαίρι.

Το White Lagoon είναι ένα κοινό έργο του διεθνούς τουριστικού κολοσσού Thomas Cook Scandina και της Albena, ο οποίος επένδυσε συνολικά 40 εκατ. Η πλειονότητα των κεφαλαίων προήλθε από τη Βουλγαρική επιχείρηση και η συμμετοχή του ταξιδιωτικού πράκτορα γίνεται μέσω δανείου το οποίο θα πρέπει να επιστραφεί εντός τριών ετών, δήλωσε ο Αλμπένα.

Το White Lagoon αναμένεται να προσελκύσει 7000 Σκανδιναβούς τουρίστες το καλοκαίρι του 2015, οι οποίοι θα έχουν στη διάθεσή τους 260 διαμερίσματα και στούντιο στο συγκρότημα.

Ένα άλλο μεγάλο έργο είναι το νέο μεγαλύτερο ξενοδοχείο στη βουλγαρική ακτή της Μαύρης Θάλασσας – RIU Helios Paradise, το οποίο βρίσκεται μεταξύ Sunny Beach και Αγίου Βλάς. Ο επενδυτής στο έργο είναι η εταιρεία Terra Tour Service, η οποία έχει επενδύσει 100 εκατ.

No Comments

Leave a Reply