Καταλύματα

Το πρώτο στάδιο κατασκευής του ξενοδοχείου Club RIU Helios paradise έχει τελειώσει

21 Ιουνίου, 2020

Το πρώτο στάδιο, δηλαδή η κατασκευή του ξενοδοχείου Club RIU Helios paradise στο θέρετρο Sunny beach, το οποίο καταλαμβάνει το ένα τρίτο του συνολικού εδάφους του ομόφωνου συγκροτήματος, έχει τελειώσει. Το ξενοδοχείο διαθέτει μια δομημένη έκταση άνω των 70 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων.

Τα επόμενα στάδια προβλέπουν την κατασκευή ενός ακόμη ξενοδοχείου προς την παραλία Sunny με περίπου 250 εγκαταστάσεις και συναφείς υποδομές, καθώς και την κατασκευή ενός παραθεριστικού χωριού με περίπου 350 χώρους στα βόρεια. Εξετάζεται επίσης η δυνατότητα επέκτασης του ήδη χτισμένου παιδικού υδάτινου πάρκου με εγκαταστάσεις για ενήλικες.

Τα σχέδια είναι ζώνη για το εμπόριο που πρέπει να αποσπαστεί, καθώς και. Περισσότερες παιδικές χαρές και γήπεδα τένις θα προστεθούν στην υπάρχουσα παιδική χαρά πολλαπλών χρήσεων. Θα υπάρχει ένα υπαίθριο αμφιθέατρο με 2.000 θέσεις και μια ντίσκο.

Τα επενδεδυμένα κεφάλαια υπερβαίνουν σήμερα τα 100 εκατ. Η ολοκλήρωση του συνόλου του έργου θα λάβει περίπου το ίδιο ποσό. Το έργο προσφέρει πλούσιο πράσινο και εξωραϊσμό γύρω από το ξενοδοχείο.

No Comments

Leave a Reply