Επιχείρηση

Ρωσική εταιρεία επένδυσε BGN 2 εκατομμύρια στην Gorna Oryahovitsa κέντρο εφοδιαστικής για τα ελαστικά

21 Ιουνίου, 2020

Ρώσοι επιχειρηματίες επένδυσαν σχεδόν 2 εκατομμύρια BGN στη Γκόρνα Οριαχόβιτσα και αποκάλυψαν κέντρο εφοδιαστικής για ελαστικά στη βιομηχανική ζώνη της πόλης. Η περιοχή κατασκευάστηκε για μισό χρόνο και δημιούργησε 30 θέσεις εργασίας.

Επενδυτής είναι η ρωσική εταιρεία ACT Ltd., η οποία δραστηριοποιείται στη βουλγαρική αγορά από το 2007. Η δραστηριότητά της σχετίζεται με την εισαγωγή και εξαγωγή ελαστικών για φορτηγά, αυτοκίνητα, φορτηγά και γεωργικό εξοπλισμό. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει επιτυχημένες επιχειρηματικές σχέσεις με πολλές μεγάλες βουλγαρικές, ελληνικές, σερβικές και ρουμανικές εταιρείες στον τομέα του εμπορίου ελαστικών.

Με επενδύσεις αυτού του μεγέθους και με την ανοικτή διαδικασία παραχώρησης για το Αεροδρόμιο, η Γκόρνα Οριαχόβιτσα είναι μεταξύ των μεγαλύτερων πόλεων της χώρας, δήλωσε ο Δήμαρχος Eng. Dobromir Dobrev κατά την έναρξη του κέντρου.

Ο πρώτος όροφος διαθέτει δύο μεγάλες αποθήκες, εκθεσιακό χώρο και καφέ μπαρ και ο δεύτερος όροφος διαθέτει τα λογιστικά, εμπορικά και τελωνειακά τμήματα.

No Comments

Leave a Reply