Επιχείρηση

Ξενοδοχείο Dimyat στη Βάρνα πωλείται για BGN 13,35 εκατομμύρια

21 Ιουνίου, 2020

13,35 εκατομμύρια BGN καταβάλλονται για το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Dimbyat στη Βάρνα. Η bayer είναι η Keratech Engineering. Η συμφωνία περιλαμβάνεται στην υπηρεσία μητρώου το Μάιο.

Ο νέος ιδιοκτήτης θεωρεί την ανάπτυξη των νέων περιουσιακών στοιχείων της κυρίως ως ξενοδοχείο για το συνέδριο και τον επιχειρηματικό τουρισμό. Η επένδυση λέγεται ότι προορίζεται για μακροπρόθεσμη εκμετάλλευση.

Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου θα περιλαμβάνει πλήρεις αίθουσες συνεδριάσεων επισκευής. το εστιατόριο θα ανακαινιστεί επίσης, καθώς και ο όροφος του λόμπι που θα ενωθεί με τον κήπο του ξενοδοχείου. Σχεδιάζεται επίσης αλλαγή προσωπικού. Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου θα ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο, ώστε να ανοίξει την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο.

Το όνομα του ξενοδοχείου θα παραμείνει αμετάβλητο. Ο στόχος είναι dimbyat να παραμείνει στην υψηλότερη κατηγορία- τώρα έχει πέντε αστέρια, τα οποία θα διατηρηθούν. Το κέντρο ΣΠΑ θα ανακαινιστεί επίσης.

Η Keratech Engineering αγόρασε το ξενοδοχείο σε δημόσιο διαγωνισμό, που διοργανώθηκε από ιδιωτικό υπεύθυνο επιβολής λόγω χρεών της περιοδείας γκαλά πρώην ιδιοκτήτη. Η πώληση ήταν απαραίτητη από τον πιστωτή Raiffeisenbank. Η Keratech Engineering ασχολείται με την εμπορία και την κατασκευή μηχανημάτων

No Comments

Leave a Reply