Καταλύματα

Η εταιρεία με έδρα το Dobrich σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα σύγχρονο πτηνοτροφείο στο χωριό Vasilevo

21 Ιουνίου, 2020

Η εταιρεία Ptitsi Vasilevo με έδρα το Dobrich σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα σύγχρονο πτηνοτροφείο στο χωριό Βασίλεβο (Δήμος Στρατηγού Τοσέβο). Η εκμετάλλευση μπορεί να ολοκληρωθεί πλήρως ενάμισι έτος μετά την έγκριση του Κρατικού Ταμείου Γεωργίας και τα κονδύλια που παρέχονται.

Η Ptitsi Vasilevo υπέβαλε αίτηση χρηματοδότησης βάσει του μέτρου 4.1, βάσει του οποίου το 50% των επιλέξιμων δαπανών προέρχεται από την ΕΕ. Το αγρόκτημα θα κατασκευαστεί σε δύο φάσεις και η εταιρεία σχεδιάζει να επενδύσει 4,5 εκατομμύρια BGN σε αυτό και η συνολική ικανότητα θα είναι 30.600 πουλιά.

Η εταιρεία έχει ήδη αποκτήσει ένα παλιό πτηνοτροφείο στο χωριό με έκταση 61.785 decares. Προορίζεται να ανακαινιστεί και ολόκληρη η παραγωγή θα μηχανογραφηθεί και θα αυτοματοποιηθεί. Το σύστημα θα παρακολουθεί την κατανάλωση νερού τροφοδοσίας, θα ρυθμίσει το φωτισμό, το μικροκλίμα, θα κρούσει τον συναγερμό σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, αποκλίσεις στη θερμοκρασία και την υγρασία του εσωτερικού αέρα, θα σηματοδοτήσει σε ελάχιστα αποθέματα ζωοτροφών στο σιλό, κλπ.

Οι απασχολούμενοι 20-26 εργαζόμενοι θα εκπαιδευτούν εκ των προτέρων για να αντιμετωπίσουν τον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας.

No Comments

Leave a Reply