Επιχείρηση

Η αλυσίδα επίπλων ΙΚΕΑ ξεκινά τις πωλήσεις από τον κατάλογο στη Βάρνα

21 Ιουνίου, 2020

Παγκόσμια αλυσίδα επίπλων ΙΚΕΑ θα πουλήσει στη Βάρνα, πάρα πολύ. Στις 23 Ιουλίου θα ανοίξει στην πόλη της Μαύρης Θάλασσας ένα κέντρο παραγγελιών της παγκόσμιας αλυσίδας επίπλων. Είναι μέρος της στρατηγικής της εταιρείας για τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε ανθρώπους σε όλη τη χώρα για τα προϊόντα της ΙΚΕΑ μέσω νέων καναλιών προς πώληση.

Σε μια έκταση 2000 τετραγωνικών μέτρων οι ντόπιοι θα είναι σε θέση να δουν μεγάλο μέρος της ποικιλίας της αλυσίδας επίπλων και να παραγγείλουν τα επιθυμητά αγαθά. Θα παραδοθεί από το κατάστημα ΙΚΕΑ στη Σόφια, χωρίς την καταβολή τυχόν φόρων για τη μεταφορά. Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν από έναν κατάλογο. Παρόμοια κέντρα προς πώληση σε πόλεις, όπου η αλυσίδα δεν έχει καταστήματα ανοίγουν στην Ελλάδα, τη Νορβηγία, την Ισπανία και τη Φινλανδία. Μια τέτοια επένδυση είναι αρκετές φορές χαμηλότερη από το άνοιγμα τεράστια καταστήματα.

Ikea σχεδιάζει να ανοίξει ένα ακόμη κέντρο το επόμενο έτος, καθώς η επιλογή θα γίνει μεταξύ Πλόβντιβ, Μπουργκάς και Στάρα Ζαγόρα.

Το κέντρο πωλήσεων στη Βάρνα θα βρίσκεται στη λεωφόρο Republica. Περίπου 20 υπάλληλοι θα προσληφθούν εκεί.

No Comments

Leave a Reply