Καταλύματα

Αυστριακός τραπεζικός όμιλος Hypo Noe ανοίγει γραφείο στη Σόφια

21 Ιουνίου, 2020

Ο αυστριακός τραπεζικός όμιλος Hypo Noe ανοίγει θυγατρική στη Βουλγαρία. Το γραφείο βρίσκεται στη Σόφια και θα εξυπηρετεί πελάτες σε όλη τη χώρα.

Η Hypo ειδικεύεται στη χρηματοδότηση της ηβικής υποδομής και των μεγάλων εταιρικών έργων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι παραδοσιακοί πελάτες στις υπηρεσίες της είναι δήμοι και συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Η τράπεζα δεν θα συσσωρεύσει καταθέσεις.

Αν και ξεκινά επίσημα τη δραστηριότητά του αυτό το έτος, ο τραπεζικός όμιλος έχει ήδη αναπτύξει τις δραστηριότητές του στη Βουλγαρία. Είναι γνωστό κυρίως μέσω του τμήματος για συμβουλές σχετικά με τη συντήρηση των ακινήτων με την επωνυμία Hypo Noe First Facility. Πατώντας στον τοπικό δείκτη, η τράπεζα εργάζεται στο πλαίσιο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της για την ανάληψη θέσης στην περιοχή του Δούναβη.

Η αυστριακή τράπεζα έχει θυγατρικές σε χώρες όπως η Τσεχική Δημοκρατία, η Σλοβακία, η Ουγγαρία και η Ρουμανία. Μεταξύ των πρώτων έργων της τράπεζας είναι Arena Ruse αίθουσα. Πρόκειται να ανοίξει τον Ιούλιο.

Το μέσο ποσό χρηματοδότησης που παρέχει η Hypo Noe Gruppe κυμαίνεται μεταξύ 5 και 15 εκατομμυρίων ευρώ.

No Comments

Leave a Reply